Автор фото і рецепта: https://www.instagram.com/diana_di_recipes/
Інгредієнти: Томати стиглі 6-7 шт крупних2 болгарських перца2 цибулини шалот2 зубчики чеснокаСлівкі 20% 150 млСлівочное масло 1 ст.л.Мука 1 ст.л.Соль по вкусуСухоі базилік 1/2 ч.л.Креветкі капустянка і Ботан шт
14-15Перец Чилі 4-5 колечекЦедра 1/2 лімона1 зубчик часнику
Автор фото і рецепта: https://www.instagram.com/diana_di_recipes/
Процес приготування: 1. Нарізані на дольки перці і цільні томати запекти в духовці до м’якості, Хвилин 30 на 200С. Виделівшііся з овочами сік злити в ємність (він нам знадобиться) .2. Цибулю і часник нарізати хаотично і обсмажити на оливковій олії, додати овощноі сік і протушкувати на повільному вогні до мягкості.3. Овочі очистити від шкурок (якщо вони допекли, зробити це буде дуже легко). Томати пробити блендером і процідити від насіння через сито, викласти цибулю, перець, і пробити ще раз.4. У сотеініке прогріти вершкове масло, додати борошно, обсмажити і влити вершки, постійно помішуючи віночком (щоб вийшла однорідна маса, типу соусу бешамель). Додати в суп, посолити, всипати сухо базилік і пробити ще раз блендером. Прогріти ще раз на вогні хвилин 10.5. На сковороді на оливковій олії обсмажити часник і перець Чилі, додати лимонну цедру і трохи лимонного соку. Викласти очищені креветки, прогріти секунд 30 на максимальному вогні. Подавати в супі (дивіться фото). Зверху можна полити ще маслом і посипати свіжомеленим перцем.